Anderledes Riesling

Kære Riesling fans

Så er der landet en ny årgang fra den dynamiske kvinde duo Materne og Schmitt i Winningen . Vi taler om vine fra Terrasse- Mosel, med meget stejle stenede vinmarker, som i tidernes morgen blev anlagt i terrasser for at vindyrkning overhovedet skulle give mening. Vi snakker visse steder om hældingsgrader nær de 80 ! Jordbunden er sort skifer og kiselholdig forvitret granit og det giver vine med mineralitet og stålagtig karakter. Lidt mere afdæmpet syre end Saar vine og ofte en duft af æbleblomst. Lad mig bare sige det som det er ; det er mest vine for nørder.  Dem der har prøvet en del . Folk som søger vin med kant.  Folk som er vilde med Hofgut Falkenstein . Rebecca og Janine har lært deres stof fra Heymann- Löwenstein  og de er godt på vej til at gå i hans fodspor.

Både årgang 2016 og 2017 er nu på lager.

God fornøjelse og velkommen til nye Riesling oplevelser !

Opdateret prisliste marts 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *